Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Phoebe története

Phoebe Prince története egyáltalán nem egyedi. De ettől nemhogy veszítene a jelentőségéből, sőtt annál szörnyűbb... A 15 éves lány 2009-ben költözött a családjával Írországból az USA - ba, Massachusettsbe. Új tanév, új suli, új ország, új kúltura - klassz gondolhatnád. A helyes csajszi számára azonban az amerikai álom leginkább amerikai réálom lett.

Phoebe csinos pofija kezdettől fogva szúrta a szemét az osztály főribijének. Ashleynek és Keylának. Phoebe nemcsak sokkal helyesebb volt náluk, de mivel Európából érkezett, érdekesebb volt a fiúk számára, mint ők. Amikor Keyla pasija, a focista Sean flörtölt Phoebevel, a két gonosz csaj bekattant, és megkezdték a lejárató hadműveleteket. Hónapokon keresztül alázták a lányt, és mivel ők voltak a suli szószólói, egy csomó embert maguk mellé állítottak Phoebevel szemben. És ugyebár ki akarna újjat húzni a menő csajokkal... Nem is védte látványosan senki a jövevényt, akit eleinte csak szóban bántottak, majd elkezdték zaklatni a F acebookon, néha meg is verték,dobálták. Állítólag 2 srác meg is erőszakolta!

2010. január 24 -én az iskolából hazafele menet - miután egy kocsiból megdobálták ütítős dobozokkal - Phoebe úgy döntött: elég volt! Hazaért, bement a fürdőszobába, és FELAKASZTOTTA MAGÁT!!!! 12 éves kishúga talált rá a holttestére. Az őt szekáló tiniket (összesen kilencet) a rendőrség letartóztatta, hiszen már elmúltak 16 évesek, így felelőségrevonhatók a tettükért. Azt mondták: nem gondolták, hogy ez lesz a vége. A tárgyalásuk lezárult és börtönbe kerültek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31964
Hónap: 323
Nap: 3